Головна Новини Заступник губернатора розповів про засади державно-приватного партнерства в освіті

Заступник губернатора розповів про засади державно-приватного партнерства в освіті

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський зустрівся із керівниками районних управлінь освіти.

На зустрічі обговорили питання пов’язані із закінченням навчального року, оздоровленням та відпочину  дітей.

Юрій Желіховський розповів присутнім про впровадження в області засад державно-приватного партнерства за допомогою якого можна вирішити багато існуючих проблем. Зокрема, заміна застарілого обладнання на нове із енергозберігаючими технологіями, ремонт приміщень, покращення матеріально-технічної бази та інші.

Також заступник голови акцентував увагу на соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича, які стосуються захисту дітей.

Виконання соціальних ініціатив Президента України передбачає активізацію діяльності та підвищення професійного рівня працівників органів опіки та піклування, служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Проголошені Президентом соціальні ініціативи створять умови для подальшого удосконалення державної політики в сфері захисту дітей та сімей, посилять діяльність з захисту прав дітей», – сказав Юрій Желіховський.