Головна Новини Вода забрала життя 4-річної ланівчанки

Вода забрала життя 4-річної ланівчанки

До сім’ї з Ланівців що на Тернопільщині біда прийшла звідки не чекали. Їх 4-річна донькавтопилася  у ставку неподалік дому. 

Мати потерпілої розповіла, що того фатального дня вони відпочивали біля водойми, неподалік їхнього господарства. Жінка відволіклася і не помітила, як маля зникло з поля зору. За якийсь час спохопилася та пішла шукатидівчинку, але було вже запізно. Вбита горе мати витягнула із води вжебездиханне тіло дитини. Медикам, які прибули на місце нещастя,залишилося лише констатувати смерть від утоплення.

За словами старшого слідчого Лановецького райвідділу внутрішніх справ Володимира Том’юка, за фактом смерті дитини розпочато кримінальнепровадження. Міліціонери з’ясовують обставини трагедії.

Правоохоронці закликають краян бути особливо пильними під часвідпочинку біля водойм. Аби  веселощі не набули присмаку гіркоти, незабувайте про нехитрі правила безпеки поведінки на водоймах. І, чи ненайголовніше,  не залишайте дітей без нагляду. Як свідчить життя, їхнеспокійна вдача та природна цікавість часто мимоволі стають причиноюнещасних випадків.