Головна Новини Влада буде звітувати перед народом 4 рази на рік

Влада буде звітувати перед народом 4 рази на рік

Янукович

ЯнуковичПрезидент України Віктор Янукович доручив представникам влади, як мінімум, чотири рази на рік інформувати людей про те, чим вони займаються.

Таке доручення він дав у ході розширеного засідання уряду.

Глава держави повідомив, він майже щодня спілкується з Головою парламенту Володимиром Литвином і «тримає руку на пульсі». В. Янукович зазначив, що постійно запитує спікера про те, чи говорить влада людям правду, або ж бреше. «Я запитую: Володимире Михайловичу, ми йдемо назустріч людям постійно? Чи говоримо ми в парламенті правду, або ж граємо з цим питанням (питанням пільг – ред.)? Або ми дратуємо суспільство і не можемо, як мовиться, з розумом його проінформувати?», – зазначив він.
В. Януковича обурив той факт, що чиновники, включаючи і членів Кабміну, що сидять в залі, не працюють з людьми і не пояснюють їм суть проведених дій. При цьому Президент зазначив, що рішення влади про підвищення на 25% рівня пільг для незахищених верств населення, має бути виконане.
Глава держави також додав, що влада повинна інформувати суспільство про те, які заходи вживає, як мінімум, чотири рази на рік. «Не потрібно чекати, коли люди прийдуть під Кабмін, Адміністрацію Президента чи парламент і будуть ламати паркани, потрібно збирати їх і пояснювати їм, показувати, що відбувається», – додав В. Янукович, пише ЗІК.