Головна Новини Валентин Хоптян розповів як співпрацює “Свобода” з “Партією регіонів”

Валентин Хоптян розповів як співпрацює “Свобода” з “Партією регіонів”

Хоптян Валентин

Хоптян ВалентинВеликі справи не розпочинаються без слова влади. Про відкриття стадіону, нам розповів Валентин Хоптян Голова Тернопліьської обласної державної адміністрації.

«Я тішуся що це не перший оновлений стадіон у цьому році. У районних центрах ми також робили реконструкцію від двох до п’яти тисяч глядачів за рахунок спонсорів, меценатів. Сьогодні радіємо, що у нас в обласному центрі разом з мером міста вторік нам вдалося багато чого зробити. Тут вкладено 9 мільйонів державних коштів. Тут залишилось ще роботи, зокрема бігові доріжки», – зазначив Голова обласної державної адміністраці Валентин Хоптян у коментарі журналістам.

Також Валентин Антонович зазначив, що гості з сусідніх областей відзначили наш стадіон і натякнули, що скоро він (стадіон) буде приймати Прем’єр лігу. Подякував губернатор також юним футболістам. Які представляли область на шкільному Євро-2012.

Не обійшлося і без політики, Хоптян прямо заявив про співпрацю Свободи і Партії регіонів задля конкретної корисної справи.