Головна Новини В Тернополі відкриють Польський візовий центр за невідомою адресою

В Тернополі відкриють Польський візовий центр за невідомою адресою

віза

візаЗ 23 січня в Тернополі розпочне свою роботу Пункт Приймання Візових Анкет (ППВА). За інформацією Генерального Консульства Республіки Польща у Львові, метою відкриття ППВА в Тернополі є покращення стандартів та полегшення прийому візових анкет від громадян України.

Пункт буде обслуговувати зовнішня фірма VFS Global, яка має великий досвід у роботі осередків для приймання візових анкет інших країн-членів Шенгенської Угоди.

Завдяки відкриттю пункту, мешканці Тернополя та області будуть мати змогу простіше та швидше скласти заяву для отримання польської візи, як Шенгенської, так і національної, а також забрати паспорт без потреби візиту у консульство.

Відкриття ППВА в Тернополі сприятиме усуненню черги та скороченню терміну реєстрації, а в результаті зменшить час очікування на отримання візи. Пункт прийматиме всіх індивідуальних клієнтів, а також туристичні фірми та організації.

Таке повідомлення появилося 13 січня 2012 року на сайті Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації,  проте дивним видається той факт, що ні адреси, де можна подати анкету для отримання візи, ні контактного телефону немає. То ж цікаво чи не обернеться відкриття 23 січня візового центру черговим популізмом?