Головна Новини В тернопільських школах навчання розпочнеться в 10.00

В тернопільських школах навчання розпочнеться в 10.00

мороз

морозЗ завтрашнього дня, 9 лютого, в тернопільських школах через морози уроки будуть починатися в 10:00 ранку. Як заявила сьогодні, 8 лютого, начальник міського управління освіти Ольга Похиляк, відповідну рекомендацію містить її сьогоднішнє розпорядження.

При цьому вона не підтвердила, але й не спростувала інформацію про те, що сьогодні в школи через 20-градусного морозу не прийшли цілі класи.

“Про те, щоб при морозах змінювати режим роботи, ми говорили з керівниками шкіл і раніше. Можливо, десь уже заняття перенесли на 10:00, тому учні не прийшли. Зараз рекомендація починати навчальний процес не в 8:30 буде включати ще офіційне розпорядження “, – пояснила Похиляк.

На її думку, поки в Тернополі немає підстав для припинення навчального процесу.

“Зараз діє наказ про відновлення занять. А коли ми припиняли заняття через сильні морози, то була маса дзвінків від батьків. Вони говорили, що не потрібно скасовувати занять, тому що через скороченого навчального року діти не встигнуть освоїти програму”, додала Похиляк.

Нагадаємо, у Тернополі у зв’язку з істотним зниженням температури повітря з 31 січня по 7 лютого були припинені заняття в школах і позашкільних закладах. При цьому роботу дитячих садків у місті не припиняли.
За матеріалами: УНІАН