Головна Новини В Рівному спалили автомобіль депутата

В Рівному спалили автомобіль депутата

авто

авто10 листопада близько 17.30 у центрі Рівного біля офісу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на проспекті Миру невідомі жбурнули пляшку із запалювальною сумішшю в авто керівника Рівненської міської «Свободи», депутата Рівненської міської ради Олексія Бучинського. Автомобіль згорів. Про це повідомиляє ЗІК

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» пов’язує цей інцидент з принциповою позицією фракції ВО «Свобода» у Рівненській міській та обласній радах. Зокрема, свободівці нещодавно розкрили земельну оборудку, в якій замішаний син голови облдержадміністрації Мирослав Берташ, непрозорі тендерні закупівлі продуктів для дитячих садків, незаконне функціонування гральних закладів, незаконне будівництва автозаправки на стратегічному водогоні.
«Сьогодні Рівне перетворилося у своєрідне Палермо, де мафія разом з чиновниками безкарно грабує мешканців, а всіх, хто протестує, намагаються залякати. Ми не тішимо себе ілюзією, що влада розкриє цей злочин, бо такий нахабний бандитизм неможливий без потурання найвищого владного керівництва», – заявив керівник Рівненської обласної організації ВО «Свобода», депутат Рівненської обласної ради Олег Осуховський.
Довідка.
27 жовтня 2011 року відбулася сесія Рівненської міської ради, на якій депутати-свободівці викрили афери із землею. З’ясувалося, що голова земельної комісії Мирослав Берташ обманним шляхом домігся виділення 10 соток землі родичці депутата-«регіонала».
«На восьмій сесії Рівненської міської ради Мирослав Берташ (син голови Рівненської обласної державної адміністрації) та начальник Рівненського управління земельних відносин Василь Парчук ввели в оману депутатів під час виділення земельної ділянки, і її було надано сторонній особі. Вони запевняли, що передають земельну ділянку сестрі власника, як потім виявилося – не сестрі, а родичці депутата міської ради від «Партії регіонів». Таким чином у міста було вкрадено 10 соток землі.
В ході здійснення державних закупівель міська влада купувала для дитячих садків капусту за ціною 13 грн. за кг., картоплю – по 7 грн. за кг., у той час як місцеві фермери реалізують капусту по 0,50 грн., а картоплю по 0,80 грн.