Головна Новини В ОДА вибракують кращого держсужбовця

В ОДА вибракують кращого держсужбовця

чиновник

чиновникНа базі Тернопільського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації відбудеться основний етап ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Зустрівся з учасниками конкурсу заступник голови – керівник апарату ОДА  Юрій Желіховський.

Він привітав конкурсантів і наголосив на важливості професійного росту та ефективності роботи державних службовців.

У ході проведення конкурсу відбудеться тестування державних службовців з актуальних питань державного управління і державної служби, презентація публічних виступів у рамках засідань за «круглим столом» та співбесіда з питань державного управління.

Юрій Желіховський зауважив, що метою даного змагання є зростання професіоналізму, відкритості державної служби, зокрема, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс покликаний сприяти розвитку кадрового потенціалу державної служби, розбудові безперервної системи підвищення кваліфікації посадовців шляхом самоосвіти. Конкурс проводиться у три етапи: І етап – на місцевому рівні протягом березня-квітня, ІІ етап – на регіональному рівні протягом травня-червня та ІІІ етап – на державному рівні протягом вересня-жовтня.

Також заступник голови наголосив, що Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» з метою створення механізму добору до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» найбільш обдарованих громадян України, залучення їх до впровадження реформ у сферах державного управління.

На завершення Юрій Желіховський побажав учасникам змагань вагомих здобутків, кар’єрного росту, перемоги та гідної презентації на загальноукраїнському рівні.