Головна Новини В Кременецькому районі бракує ДАІвців?

В Кременецькому районі бракує ДАІвців?

sakОчільник Тернопільського управління органів внутрішніх справ генерал-майор Віктор Сак провів прийом в Кременецькому районі.

Депутат Кременецької районної ради завітав на прийом до керівника правоохоронного відомства із проблемами, які турбують усіх жителів краю. Зокрема, мова йшла про безпеку школярів на дорогах. Кременчанинзанепокоєний тим, що на дорогах відчувається брак державатоіспекторів, особливо поблизу шкіл, де вже розпочалось навчання. За його словами, сама присутність людей у формі спонукає водіїв бути відповідальнішими та пильнішими, адже дітлахи, загравшись, часто не помічають як опиняються на дорозі. Відвідувач звернув увагу головного міліціонера області й на те, що проїжджа частина поблизу навчальних закладів не завжди обладнана відповідними попереджувальними дорожніми знаками.

За словами Віктора Миколайовича, проблема браку співробітників ДАІ на дорогах є актуальною не тільки для Кременеччини, а й загалом дляТернопілля.

– Про це громадяни не одноразово говорили мені та моїм заступникам під час особистих зустрічей. Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції Володимир Рєзніков, перебуваючи із робочим візитом в нашому краї, запевнив, що в міністерстві про неї знають та працюють над її вирішенням на загальнодержавному рівні. Зі свого боку обіцяю проаналізувати ситуацію із дорожніми знаками поблизу шкіл, та вжити необхідних заходів, аби убезпечити дітей від можливих неприємностей на дорогах.