Головна Новини В Чортківську ДФС очолить хтось з команди Хоптяна

В Чортківську ДФС очолить хтось з команди Хоптяна

podatkova (1)Рада з кадрових питань Головного управління ДФС у Тернопільській області завершила прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти посади начальників об’єднаних державних податкових інспекцій.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби в Тернопільській області, документи на зайняття посад начальників Бучацької, Гусятинської, Збаразької, Козівської, Кременецької, Чортківської та Тернопільської ОДПІ подали 20 претендентів.
Нагадаємо, що документи та інформацію про кандидатів секретаріат Ради приймав з 28 жовтня по 3 листопада 2014 року – повідомляє сайт Тернополяни.
Як повідомляє суб-сайт територіальних органів ДФС у Тернопільській області на те щоб очолити чортківську ОДПІ подали документи уже відома чортківським платникам податків Беліченко Тетяна Михайлівна та Коваль Андрій Богданович, начальник Гусятинської ОДПІ, радник податкової та митної справи І рангу.

Якщо врахувати, що перша була поставлена за часів правління Януковича і повинна потрапити під закон про люстрацію, а другий очолював податкову в районі де без відома дружини тодішнього голови ОДА Валентина Хоптяна не відбувалось жодного призначення різниці ніякої.