Головна Новини В Білій чоловік приліг на колії відпочити і мало не помер

В Білій чоловік приліг на колії відпочити і мало не помер

У чергову частину міліції лінійного відділу на станції Тернопіль надійшло телефонне повідомлення від чергового по вищезгаданій станції, який повідомив, що на платформі зупиночного пункту в с. Біла лежить невідомий чоловік. Працівниками транспортної міліції було встановлено особу, ним виявився 39-річний житель Львівської області, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння і нехтуючи особистою безпекою просто заснув на рейках.

Машиністом вантажного поїзда № 3566 було застосовано екстрене гальмування з метою попередження наїзду на 39 – річного місцевого жителя, який лежав на залізничній колії станції Тернопіль в стані алкогольного сп’яніння. Наїзд вдалося запобігти. Постраждалих немає. П’яного чоловіка доставили додому завдяки надійній фірмі автомобільних вантажоперевезень.

Даних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 178 Кодексу України про адміністративне правопорушення «Розпивання пива, слабоалкогольних або алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у нетверезому вигляді».