Головна Новини Українцем бути престижно!

Українцем бути престижно!

молодь

молодьПідготовка проекту «Українцем бути престижно!» Асоціацією ІГС «Діалог з владою» набирає обертів! У зв’язку з надзвичайним попитом та цікавістю до проекту (детальніше про проект нижче) з боку громадськості ми вирішили збільшити оргкомітет! І задля того щоб проект дійсно виправдав своє звання найграндіознішого, ми не забуваємо про принцип об’єктивності й навіть у самому оргкомітеті. А почнемо ми з посад!…
Оголошуємо конкурс на заміщення посади координатора проекту «Українцем бути престижно!», а також збираємо контактну базу для розширення складу оргкомітету.
Якщо ти активний, ініціативний, вільно володієш українською, знаєш хоча б приблизне тлумачення «проектного менеджменту», маєш бажання щось робити для України й твердо віриш, що те «щось» змінить майбутнє на краще та при тому ти НЕ ЧЛЕН БУДЬ-ЯКОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ, ми шукаємо саме тебе! До того ж організація, членом якої ти є, неодмінно стане Генеральним організаційним партнером проекту!

Бажаючим взяти участь в конкурсному відборі щоби стати координатором проекту «Українцем бути престижно!» небхідно надіслати свою біографічну довідку на адресу dialog_z_vladoju@i.ua з темою листа «Українцем бути престижно! – Координатор». Приклад оформлення біографічної довідки можна знайти за посиланням: http://www.facebook.com/note.php?note_id=2869273102442
Обраному кандидату буде надана детальна інформація про всі вже існуючі напрацювання по проекту. Ми чекаємо на вас! Бо всі, хто не пройдуть конкурсний відбір будуть автоматично зараховані до оргкомітету проекту. Конкурсний відбір триватиме до 7 березня!

А ось якщо ти не бачиш себе координатором, але тема передового та прогресивного майбутнього рідної держави тобі не байдужа, тож долучайся особисто до оргкомітету проекту! Для того варто також надіслати біографічну довідку на вказану вище ел.адресу з темою «Українцем бути престижно! – Оргкомітет». В листі варто зазначити сферу особистих інтересів та сферу діяльності організації, в якій ти працюєш, якщо маєш таку.

Друзі, поширюйте дану інформацію і спільними зусиллями ми обов’язково реалізуємо в реальність меседж в назві проекту – УКРАЇНЦЕМ БУТИ ПРЕСТИЖНО!

Кілька слів про поект «Українцем бути престижно!». Проект має 2 компоненти:
1) брендово-іміджева, що спрямована на створення як на теренах рідної землі, так і за кордоном позитивного образу України за рахунок уже наявних переваг та «фішок» України; піднесення національної свідомості пересічних українців;
2) аналітично-стратегічна, що спрямована на створення/конкретизацію національної ідеї, місії, мети та стратегії розвитку України; передбачає запуск постійнодіючої всеукраїнської мережі Шкіл відповідального реформування та Бюро Делегатів Асоціації ІГС «Діалог з владою» при Громадських радах при органах виконавчої влади, які мають здійснювати аналіз регуляторного впливу законодавчих актів та інших державних ініціатив на предмет ефективності та доцільності використання коштів платників податків у відповідності з «народним баченням», а не окремих олігархічних кланів!

Якщо Ви вже маєте власні напрацювання, які могли б вписатися в даний глобальний проект у вигляді його складових, неодмінно надсилайте інформацію на вказану вище адресу і ми врахуємо ваші думки та позицію в ході реалізації проекту!

З повагою і найліпшими побажаннями,
Координатор Асоціації інституцій громадянського суспільства «Діалог з владою»
Ініціатор проекту «Українцем бути престижно!»
Марія Колесник
0933715444, dialog_z_vladoju@i.ua