Головна Новини У Тернополі на швидкій хімічили з грошима

У Тернополі на швидкій хімічили з грошима

швидкаВ Тернопільському міському комунальному закладі

«Центр первинної медико-санітарної допомоги»

виявлено втрат на суму майже 213 тис. гривень.

 

Порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму майже 213 тис. гривень виявили фахівці Тернопільської об’єднаної державної фінансової інспекції під час ревізії Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Зокрема, посадові особи медичного закладу не переказали до міського бюджету коштів в сумі 72 тис.грн., що надійшли в погашення дебіторської заборгованості попередніх бюджетних періодів, за завищеною вартістю оплатили роботи із реконструкції нежитлових приміщень під амбулаторію загальної практики сімейної медицини та капітального ремонту даху будинку на суму 85,8 тис.грн., покрили витрати сторонніх осіб, в тому числі, орендарів за спожиті ними комунальні послуги, на суму 35 тис. гривень.

Окрім цього, ревізія встановила незаконну виплату заробітної плати, зайву сплату єдиного соціального внеску, порушення при списанні товарно-метеріальних цінностей та недоотримання власних надходжень.

За порушення законодавства з фінансових питань 4 посадових осіб закладу притягнуто до адміністративної відповідальності, про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.