Головна Новини У Тернополі чергове гучне затримання керівника об’єднання парків

У Тернополі чергове гучне затримання керівника об’єднання парків

хабар

хабарНа хабарі в сумі 800 доларів США, впіймали «на гарячому» працівники служби боротьби з економічної злочинністю УМВС України в Тернопільській області посадовця, одного із комунальних підприємств міста Тернополя.  Гроші директору комунального підприємства мав віддати приватний підприємець за надання в оренду земельної ділянки на території парку. Та заробити на оборудці із землею перешкодили співробітники  – повідомляє ТГН

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України в  Тернопільській області бізнесмен мав намір облаштувати в парку дитячий атракціон. Із проханням орендувати земельну ділянку для його розміщення  звернувся до керівника об’єднання. Чиновник зацікавився пропозицією, але за свої послуги, а саме – за підписання та видачу договору оренди, зажадав «винагороду».

Затримали директора комунального підприємства «на гарячому» під час отримання хабара у розмірі 800 доларів.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною  3 статті 368 КК України (одержання хабара в особливо великих розмірах).

Нагадаємо, що депутата-свободівця Ігора Липку, який також був затриманий за хабар 1000 доларів США, також затримали на гарячому.