Головна Новини Внаслідок ДТП на Підволочиському шосе, померла пасажирка BMW

Внаслідок ДТП на Підволочиському шосе, померла пасажирка BMW

Про це повідомляють її друзу у соціальній мережі Фейсбук.

В неділю 11.02.2024 р. внаслідок жахливої ДТП, постраждала родина жителів с. Плотича Тарас Оксани Андріївни (вона, син, невістка та троє онуків). Всі члени родини сильно травмовані та знаходяться в лікувальних закладах м.Тернополя, де їх чекає тривале лікування та реабілітація.

Велике прохання до всіх небайдужих, допомогти матеріально цій родині, адже самотужки їм буде важко пройти весь курс лікування.

Особливо у важкому стані була невістка Тарас Галина Іванівна (знаходиться в реанімації), для якої потрібні донори: – кров можна здати в м.Тернопіль “Центр служби крові” вул. Клінічна, 8 (обов’язково зазначити для кого: Тарас Галини Іванівни, перша міська лікарня).

У Плотичі люди об’єдналися навколо біди, та здавли кров для порятунку Галини Тарас. В селі також організували збір коштів.

Однак вчора Галина Дідух повідомила жахливу звістку, Галина Тарас померла.

“А я просила Бога….лиш живи Молилась щиро, щоби було диво, А ти вже відійшла в інші світи… Моя найкраща, рідна…це жахливо… Спустився ангел і змахнув крилом Душа твоя полинула у небо… Бог знає, що жила ти лиш добром… Та нам тебе, Галинко, так тут треба. Не вірю ще…і серце так болить Твоїм синочкам й дочці мами треба… І як цю втрату можна пережить??? І плаче навіть білий ангел з неба. Я вірю, рідна, більше не болить… Але чому так рано ти відходиш? Душа летить…так впевнено летить Високо…в синє і безкрає небо… Не передати біль, немає слів Лиш сльози котяться…солоні і пекучі… Ти спочивай із Богом, А ми всі…ніколи тебе, Галю, не забудем” – написала жінка.

Ми щиро співчуваємо рідним та близки Галини Тарас…. Царство небесне та спокій її душі…..

Щоб допомогти родині ви можете перерахувати кілька гривень на картки родичів.

Зробимо добру справу разом!

Номер картки Приватбанк: 5168 7450 1726 4596 Тарас Оксана Андріївна,

Номер картки Монобанк: 5375 4141 1928 8164 Тарас Петро Петрович

З повагою депутат Білецької сільської ради, Плотицького старостату Зоя Борисівна Пелешок.

У поліції прокоментували ДТП:

Життя жінки, яка отримала травми в дорожньо-транспортній пригоді у Тернополі, врятувати не вдалося. Потерпіла була пасажиркою автомобіля BMW.

Нагадаємо, що аварія трапилася 11 лютого на вулиці Підволочиське шосе. Водій автомобіля BMW зіткнувся із попутним транспортним засобом та втік. У результаті удару «Renault» викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW. До лікарні потрапила водійка «Renault», а її пасажир 1978 року народження від отриманих травм загинув.

Госпіталізували до лікарні й 5 пасажирів та кермувальника з BMW. Серед травмованих було троє дітей з мамою. Проте вона не вижила.

Винуватець ДТП втік, але оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали втікача-порушника. Це – житель села Смиківці 1976 року народження.

Його затримали відповідно до статті 208 КПК й оголосили підозру згідно із частиною 2 статті 286 ККУ. Після смерті жінки статтю перекваліфікували – порушнику інкримінують частину 3 статті 286.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту спільно із представниками обласної прокуратури звернулися з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Суд дане клопотання задовольнив. Водій, причетний до смерті двох людей, перебуватиме в СІЗО до 9 квітня. Триває слідство.