Головна Новини У Ланівцях на залізничному вокзалі стріялися

У Ланівцях на залізничному вокзалі стріялися

Нзлочина вокзалі відбулася перестрілка, про це повідомили в прес службі УМВС України на Львівській залізниці.  Інцидент трапився на залізничній станції Ланівці Тернопільськоїобласті.

До чергової частини міліції зателефонував представник охоронинавколишнього середовища, який повідомив, що на вокзалі двоє осібздійснюють постріли зі зброї.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцізапримітили на колії поблизу залізничного вокзалу станції Ланівці трьохлюдей, у руках з пневматичною зброєю.

Міліціонери затримали двох  27-річних та 44-річного місцевих жителів, якістріляли по голубам. Даних чоловік було запрошено до чергової частиниміліції для складення адміністративного протоколу за статтею 174 КодексуУкраїни про адміністративні правопорушення «Стрільба з вогнепальної чихолодної метальної зброї або пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметраі швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду в населених пунктах і в не відведених для цього місцях, а також у відведених місцях з порушеннямустановленого порядку».

На щастя поблизу людей не було та ніхто не постраждав.

Причини обстрілу голубів виявились просто розвагою. Однак за свої розвагиу громадських місцях молодики повинні сплатити штраф.