Головна Новини Тур «Ганьби!» губернатора Хоптяна (карта)

Тур «Ганьби!» губернатора Хоптяна (карта)

З невдалого виступу в Маріїнському духовному центрі в Зарваниці та непереможному бажанні сподобатися та вислужитися перед Президентом нашого губернатора Валентина Хоптяна розпочалася серія поїздок на яких йому кричать «Ганьба!».

В Зарваниці Валентина Антоновича зганьбили вперше та досить потужно, адже на прощі в святому місці в присутності найвищих духовних осіб УГКЦ та колег-губернаторів різних областей витримати плювок в обличчя – що ж може бути гірше?

Наступним кроком ганьби був Чортків де приїхавши на зустріч до освітян Хоптяна зустріли чорнобильці які не отримують виплат згідно рішення судів, а Хоптян ні разу не підняв цю проблему от і отримав супровід криками «Ганьба!», з переляку сказав що не може зустрітися з усіма чорнобильцями, а освітянам розповідав про те як їм добре живеться.

Наступним став Тернопіль – а саме центральний стадіон коли Нива зіграла свій матч слово взяв губернатор і з «Ганьбою!» пішов бо вболівальники свистали і кричали не даючи сказати слово.

А от зовсім нещодавно, сайт міста Гусятин оприлюднив інформацію про те, що на фестивалі у Сидорові (підконтрольне село дружини губернатора Надії Хоптян), його також зігнали зі сцени таким знайомим для нього словосполученням «Геть – Ганьба!». Однак в цьому випадку губернатор не розгубився перервав свій виступ та з вигуком “свистунам Ганьба!” поспіхом покинув сцену.