Головна Новини Тренер який вдячний Путіну і “кримському уряду” очолов тернопільський клуб

Тренер який вдячний Путіну і “кримському уряду” очолов тернопільський клуб

Екс-тренер ялтинського клубу “Перлина” Іван Марущак став президентом ФК “Тернопіль”. Про це повідомляється на офіційному сайті українського клубу.

“Дуже важливий момент – сила рідної землі. Де народився там і знадобився. Доля кидала мене 20 років по всьому світу. Я набрався великих знань, досвіду і тепер маю можливість тут, на рідній Тернопільщині, реалізувати дуже хорошу ідею під назвою ФК” Тернопіль “, – заявив Марущак.

mar

Тренер отримав скандальну славу сепаратиста в 2014 році, коли після окупації Криму Росією відправився в Грозний на так званий матч дружби. Тоді поєдинок з “Тереком” завершився внічию 2: 2, а після гри Марущак в коментарі висловив подяку Рамзана Кадирова і всьому “кримському уряду”:

“Ми дуже пишаємося і щасливі тому, що ідея матчу дружби реалізовується. Це вище, ніж футбол, вище, ніж гра. Це матч дружби між Кримом і Чеченської Республікою. Хочу висловити подяку керівництву Чеченської Республіки, керівництву” Терека “, міністерству спорту Чеченської Республіки , Уряду Криму, за те, що ідея проведення матчу дружби була реалізована “, – заявив тоді Марущак.

Джерело: Обозрєватєль