Головна Новини Тягнибок заперечує, що їсть з рук Коломойського і їздить на Майбаху

Тягнибок заперечує, що їсть з рук Коломойського і їздить на Майбаху

Тягнибок

ТягнибокОлег Тягнибок заперечує, що спонсорами його партії ВО “Свобода” є бізнесмен Ігор Коломойський і віце-прем’єр Борис Колесніков.
За словами Тягнибока, “Свободу” фінансує економічна рада, створена в 2006 році. До цієї ради увійшли підприємці, які симпатизують партії (читай користуються її послугами в тих містах, де має Свобода більшість в міськраді).
“Хтось допомагає поліграфією, хтось автотранспортом, хтось паливом, хтось надає офіси для користування. Хтось допомагає фінансово. Деякі з членів економічної ради сьогодні є депутатами місцевих рад”, – розповів лідер ВО “Свобода” на веб-конференції tochka.net.
“Додаткового фінансування ми потребуємо, тож якщо є нагода і можливості – будемо вдячні за допомогу”, – додав він.
Олег Тягнибок також заперечує чутки, що їздить на “шикарному авто Майбах із номерами з автопарку Верховної Ради АА0024ВР“.
“Інформація з’явилася на одному з провокаційних сайтів, ноги якого ростуть з Адміністрації Президента, про що у своєму блозі навіть написав відомий журналіст Мустафа Найєм, – сказав Тягнибок. – Користуюся службовим автомобілем, наданим ВО” Свобода “- це Toyota”.