Головна Новини Тернополянина, якого підозрюють у вбивстві і обкраданні далекобійників шукає вся Україна

Тернополянина, якого підозрюють у вбивстві і обкраданні далекобійників шукає вся Україна

вбивствоМіліція розшукує 38-річного тернополянина , якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки і в грабежах далекобійників .
38-річного жителя м. Тернополя Кізліка Ярослава розшукують працівники правоохоронних органів. Тернопільська міліція підозрює його у вбивстві пенсіонерки і в грабежах водіїв далекого прямування. Прикмети чоловіка: зріст 170 см, худорлявої статури, волосся русяве. Спілкується українською мовою .
За даними правоохоронців, чоловік автостопом пересувається по території України . Легко входить у довіру до водіїв, розповідаючи про себе вигадані історії. Нібито він теж дальнобійник, проте його автомобіль зламався, і йому потрібно доїхати до певного місця, при цьому називає себе різними іменами. Увійшовши таким чином у довіру , злочинець у водіїв гроші та цінні речі.

За даними міліціонерів, такими ж історії чоловік розповідає і самотнім жінкам. Нарікаючи на зламану машину, він розповідає своїм жертвам історії з життя далекобійників, потім проситься чимось допомогти взамін на нічліг і харчування. У результаті, він, пограбувавши довірливих людей, зникає.

Розшукуваного підозрюють у вбивстві пенсіонерки у Вінницькій області. Жінку знайшли мертвою її сусіди з пов’язаними назад руками і проломленим черепом. Люди розповіли слідчим , що до 79- річній пенсіонерці прийшов невідомий, сказав, що зламалася машина за селом і що йому нічого їсти.