Головна Новини Тернополянка хотіла продати дитину

Тернополянка хотіла продати дитину

немовля

немовляНаприкінці жовтня 2010 року поїхав відпочити у Туреччину та не повернувся її чоловік Олександр. А два роки потому, у вересні вже 2012-го, жінка намагалась продати свою новонароджену дитину!
Причому зробила все надзвичайно віртуозно: у перших числах вересня вночі жінка прийшла у пологовий будинок Тернопільської міськлікарні №2. Сказала, що ось-ось має народити, але на обліку не перебуває і, на жаль, усі документи забула у таксі.
«Я зі Збаража добиралась на таксі», – безпорадно розвела руками, таким чином намагаючись обдурити лікарів.
– Прізвище?
– Смерека, – збрехала, не зморгнувши оком.
І хоча смерек в Україні хоч греблю гати, жінок із таким прізвищем зустрінеш не багато. Та ще у Збаражі (де ніби проживає).
Пацієнтку оглянули спеціалісти та встановили, що вона вже має дітей. А та і не спростовувала цього. Тим часом медики звернулись до правоохоронців, і ті невдовзі з’ясували, що пані «Смерека» насправді зареєстрована у Збаражі, але під іншим прізвищем, а живе з двома дітьми у Тернополі, на вул. Коновальця. Чоловік же, з її слів, перебуває на заробітках у Польщі.
Зрештою, аферистка зізналася, що збирається продати новонароджену дівчинку, для того і була потрібна конспірація. Ніби про такий спосіб заробити прочитала в якійсь газеті. Уявляла: народить дитину під чужим прізвищем, щоб потім її з малюком ніхто не шукав.
Насправді породілля народила цілком здорову доношену дитину. Та коли зрозуміла, що її задум вже не є секретом, сказала, що відмовляється від немовляти. Мовляв, і так має трьох дітей, причому найменшу дочку виховують батьки чоловіка.
І хоча адміністрація пологового пропонувала написати заяву та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем на півроку залишити дитя, мати-зозуля на це не пристала. Переконували: за цей час дівчинка підросте, а вона зможе її провідувати, водночас буде вирішувати свої фінансові проблеми. Однак Наталя була непохитною.
Це й не дивно, адже всі її діти від різних чоловіків, причому лише зі зниклим у Туреччині Олександром перебувала в офіційному шлюбі. Четверту ж дитину велелюбна жіночка народила не від законного чоловіка, тому і хотіла якнайшвидше комусь продати-спихнути. На жаль, за це кримінальної відповідальності законодавство не передбачає, – пише “Номер один”.