Головна Новини Тернопільський ВНЗ перший в рейтингу

Тернопільський ВНЗ перший в рейтингу

ТДМУ

Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського посів перше місце у рейтингу медичних вищих навчальних закладів України, який щорічно проводить Міністерство охорони здоров’я України.

Bez-imeni-rejtyng
Потрібно зазначити, що рейтингове оцінювання діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України здійснювали за вісьмома показниками: навчально-методична робота; наукова діяльність; кадрова політика; міжнародне, державне та галузеве визнання роботи; виховна робота; лікувальна робота; матеріально-технічне забезпечення; фінансова і господарська діяльність. Нагадаємо, що сьогодні в нашій державі діє сімнадцять вищих навчальних медичних закладів III-IV рівня акредитації.

 

У 2014 році Тернопільський медичний університет за рейтинговим оцінюванням також посів перше місце. Це свідчить про стабільну традицію високого рівня надання освітніх послуг, науково-дослідницької та господарської діяльності.

Тернопіль вкотре може пишатися тим, що медичний університет міста визнано найкращим в Україні серед медичних вишів.

Це високе досягнення стало можливим завдяки самовідданій праці всього колективу Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.