Головна Новини Тернопільські волонтери виготовили для АТО три покоління буржуйок (відео)

Тернопільські волонтери виготовили для АТО три покоління буржуйок (відео)

Кадр Буржуйку паролізного типу змайстрували тернопільскі волонтери для АТО (00-01-18)Тернопільський Логістичний склад допомоги бійцям АТО діє в обласному центрі вже понад три місяці.

За словами волонтерів вони передали допомогу в понад 100 пунктів де служать солдати і добровольці з цілої Тернопільської області. Також є доброю традицією коли військові приїжджають у відпустку або на кілька днів додому, то обов’язково беруть невеликі передачі та листи на фронт із Логістичного центру допомоги АТО.

Одним із нових напрямків діяльності є виготовлення маскувальних сіток, костюмів, буржуйок, випічка домашнього печива та виготовлення «сухих борщів», плетення балаклав, рукавиць, виготовлення підставок під сухий спирт та багато багато іншого.….

Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО виготовили три поколінння буржуйок, які вже зігрівають тіла і душі наших військових.

Тарас Білан розповів про випробування нового типу буржуйки – паролізного. Їх вже виготовляють із старих газових балонів. Відмінністю цієї буржуйки є те, що в ній горить все «від старого взуття до листя».