Головна Новини Тернопільські “ватніки”займаються мародерством в зоні АТО

Тернопільські “ватніки”займаються мародерством в зоні АТО

383951976Тернопільські мародери, які раніше їздили на Антимайдан нині наживаються на АТО. Про це повідомили джерела які виявили бажання залишитись анонімними з огляду на міркування безпеки.

Молодики їздять в зону АТО, але не для того щоб відвезти благодійний вантаж чи боротися з бойовиками, а для власної наживи.

Вони створюють фальшиві блок-пости, і вимагають в жителів які намагаються покинути зону АТО цінні речі, золото, гроші ніби то за пропуск їх на мирну територію. Також одним із видів заробітку є вимагання грошей або інших благ у волонтерів які хочуть заїхати в зону АТО з благодійними вантажами.

Про схожу  ситуацію повідомляє активіст Кременецького Автомайдану  Віктор Недзвецький «Сьогодні зайшовши до одного магазину помітив на очах однієї з продавців сльози. В неї чоловік зараз перебуває в зоні АТО, а саме в 128 бригаді. Поцікавившись в однієї з її подруг, що сталося почув жахливу річ!!! Справа в тому, що подзвонив чоловік і розповів, як з волонтерів, які доставляють продукти харчування, одяг і все інше необхідне для наших бійців на передову, наші ж «МЕНТИ» на постах збивають гроші-хочеш проїхати давай 200 гривень. Це напрямок Дебальцево».