Головна Новини Тернопільські свободівці вирішили розібратися з проблемою паркування в Підволочиську

Тернопільські свободівці вирішили розібратися з проблемою паркування в Підволочиську

парковкаДо депутата Тернопільської обласної ради, очільника міської організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Романа Навроцького звернулися мешканці Підволочиська з проханням вирішити проблему з місцем для паркування та зупинкою транспортних засобів на вулиці Данила Галицького. Проблема виникла через появу двох знаків “Зупинку заборонено”. Свободівець скерував звернення до начальна управління ДАІ в Тернопільській області А. Матрифайла з вимогою дати роз’яснення щодо цієї ситуації.

“За словами місцевих жителів, наприкінці травня 2013 року у згаданому місці з’явилося два знаки, що забороняють зупинку. Через це підприємці ринку не можуть нормально працювати. Крім того, в цьому районі розташовано багато магазинів та офісів, працівникам яких необхідно десь паркуватися. Встановлення цих знаків порушує права громадян та спричиняє низку незручностей для всіх містян.

На підставі закону “Про статус депутатів місцевих рад” я звернувся до начальна управління ДАІ в Тернопільській області Матрифайла з вимогою розглянути це звернення та дати роз’яснення: згідно з якими нормами й стандартами встановили знаки “Зупинку заборонено” по обидва боки вулиці Данила Галицького у районі ринку Підволочиська.

Проблема майданчиків для паркування нині є у багатьох населених пунктах области. Часто виникають ситуації, коли без вагомих причин людям забороняють залишати транспорт там, де раніше було дозволено. Багато чого в нашій державі нині робиться неправомірно, часто думку людей взагалі не враховують. Влада має негайно реагувати на такі факти.

Переконаний, що зменшувати кількість місць для паркування не можна. Місцевій владі слід працювати над створенням нових майданчиків для паркування та робити усе, щоби українці в кожному місті, селі чи селищі мали комфортні умови для життя”, – зазначив свободівець Роман Навроцький.