Головна Новини Тернопільські податківці відповіли на 23 запити

Тернопільські податківці відповіли на 23 запити

До органів ДПС Тернопільської області протягом І кварталу 2012 року відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” надійшло 23 інформаційних запити, в т.ч. до

Тернопільської ОДПІ – 8, ДПІ у Підволочиському районі – 5, ДПС в області – 4, ДПІ у Чортківському районі – 4, Борщівської МДПІ – 1 та Бучацької МДПІ – 1.

За формою подання 22 запити надійшло поштою та 1 – по телефону.

Щодо категорії запитувачів, які письмово зверталися до податківців області, то 11 запитів надійшло від фізичних осіб, 8 – від юридичних осіб та 4 – від інших органів виконавчої влади як розпоряднику інформації.

У своїх запитах на інформацію запитувачі насамперед цікавляться реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про стан розрахунків з бюджетом. Також у запитах порушуються питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість, єдиного податку та податку на доходи фізичних осіб.

Податковими органами області всі отримані запити розглянуто у встановлений законом термін, відповіді направлені запитувачам поштою. За результатами розгляду фахівцями органів ДПС 22 запити задоволено та надано вичерпні відповіді, 1 запит надіслано належному розпоряднику інформації, про це нам повідомили в секторі забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян ДПС у Тернопільській області