Головна Новини Тернопільські підприємці об’єдналися під гаслом «Бізнес. Закон. Порядок.»

Тернопільські підприємці об’єдналися під гаслом «Бізнес. Закон. Порядок.»

logo (1)Вчора у Тернополі відбулася презентація громадської організації «Бізнес. Закон. Порядок.», головою якої є відомий бізнесмен, ресторатор Віталій Мариновський.

Одним із основних напрямів діяльності організації є підтримка та розвиток громадських ініціатив, сприяння розвиткові усіх форм та напрямків соціального партнерства органів влади з бізнесовим середовищем та неурядовими організаціями.

«В Раду організації входить 11 чоловік. А взагалі біля 100 різних підприємств Тернополя і області. Ми запрошуємо до співпраці і до участі всіх бажаючих. Ми плануємо об’єднати громадські організації для роботи на благо міста бо нам нема за що сваритися і створювати конкуренцію. У всіх оданкові бажання тому будемо працювати на об’єднання».

Роман Суслов: «Завдання які поставили собі підприємці засновники громадської організації «Бізнес.Закон.Порядок.» є розвиток і підтримка підприємництва і підприємців і бізнесу в Тернополі і в Тернопільській області. Для цього ми впроваджуємо ряд проектів для того, щоб підприємці могли більше спілкуватися між собою, комуні кувати, знайомитися і представляти свій бізнес, контактувати з іншими підприємцями, ділитися проблемами які потребують вирішення. Ми би хотіли допомагати підприємцям допомагати у спілкуванні з владою, з органами контролю. Ми хочемо також налагодити комунікацію з пресою, оскільки підприємці стараються спілкуватися з всіма органами влади крім ЗМІ».

Влад Авдєєнко: «Ми пробуємо змінити формат спілкування бізнесу із владою і впливу бізнесу на владу. Ми хотіли би не просто брати участь в дорадчих органах при органах державної влади і місцевого самоврядування, а щоби бізнес спілкувався безпосередньо з органами влади на відповідних зборах – не через дорадчі органи. Такі дорадчі органи ніяк не впливають на прийняття рішень, до їхньої думки ніхто не прислухається, а ми би хотіли щоби керівники відповідних органів напряму зустрічалися з громадами, напряму відповідали на питання, відбувався діалог».