Головна Новини Танці на кістках у виконанні ВО Свобода і БЮТ

Танці на кістках у виконанні ВО Свобода і БЮТ

Голодомор
Минулорічна акція ВО Свобода в день вшанування жертв Голодомору

«Свобода»Про непослідовність і цинізм Свободи, ми неодноразово згадуємо у своїх статтях і дослідженнях. Проте ніколи не сподівалися, що радикальність та вирішення проблем методом вигідним для свободівців виявився дитячим лепетом в порівнянні з тим, що у власному блозі на авторитетному сайті gazeta.ua написав, один із рупорів ВО Свобода Олександр Аронець:

Голодомор
Олександр Аронець

«Напередодні сьогоднішнього громадського поминання жертв голодоморів, було створено громадський комітет вшанування пам’яті жертв голодоморів. Туди увійшли практично всі демократичні партії, громадські активісти тощо. На комітеті було вирішено, що партійних прапорів на поминаннях не повинно бути. Не тільки прапорів, але й жодної символіки. Натомість БЮТ, який переживає зараз очевидно не кращі часи, вирішив зробити собі додаткову рекламу. Тому на заходи прийшли 30 юлеботів, тримаючи в руках 30 партійних прапорів, і додав, Але ж додуматись було так піаритись на кістках безневинних жертв голодоморів… Ганьба!»

Голодомор
Минулорічна акція ВО Свобода в день вшанування жертв Голодомор.

Проте не так давно, а саме, рівно рік тому, сам робив промоцію своєї політичної сили, на трагедії Голодомору, тобто на кістках. Фото з минулорічної акції ВО Свобода, пред’явив депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна, у своєму блозі.

Дійсно було би правильно оголосити день пам’яті жертв Голодомору та інші подібні скорботні дні,  вільними від політичних гасел та прапорів. Адже з сторони політиків це виглядає цинічними і брудними танцями на кістках.