Головна Новини Сиротюк “переплюнув” Хопяна

Сиротюк “переплюнув” Хопяна

9Як працює тернопільська ОДА і її голова Олег Сиротюк тернополяни дізнаються не із «живих» журналістських матеріалів, а сухих, коньюнктурних повідомлень прес-служби.

«Злочинна влада» представником якої був Валентин Хоптян, після кількох «ляпів на людях» “закрила ” голову ОДА від «вільндумної» преси, яка замість статистичних даних які він озвучував, сипала «перлами» першої особи області. Однак був сформований майже стійкий «пул» до якого входили журналісти не тільки державних, але і приватних ЗМІ, тож що робиться на нарадах в Хоптяна люди все рівно знали, і об’єктивно.

Натомість «сірий кардинал» Сиротюка намагався зловити Хоптяна по цілій області, мотивуючи що той не виходить на контакт до ЗМІ.

Прийшовши до влади представника Свободи так сильно закрили свого голову ОДА від настирних журналістів, що на публічні заходи за участі Сиротюка кличуть ЛИШЕ ТТБ. До рівня запрошення лише ТТБ Хоптян доріс на 4-му році правління, а Сиротюк – на 4-му тижні.

21

Цікаво, що приховує Сиротюк? Чи може його від «вільних» журналістів ховає Чашка (саме її призначили керівником апарату)? Чи «сірий кардинал» від гріха подалі радить не зустрічатися з журналістами?

І до питання ТТБ перетворили на “Сиротюк ТВ” на зразок “Хоптян ТВ”, за яке так критикувала ВО Свобода Хоптяна.