Головна Новини Сиротюк має першого заступника

Сиротюк має першого заступника

20Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк представив сьогодні своїх заступників та керівника апарату. Першим заступником голови ОДА, відповідно до розпорядження, став Іван Крисак.

«Іван Крисак має великий життєвий та особистий досвіт, – сказав на представленні Олег Сиротюк. – Він знає агропромисловий комплекс. Іван Крисак буде мати цілий ряд обов’язків і сподіваюся, що галузь АПК, яка є для нашої області пріоритетною, буде розвиватися належним чином».

Відтепер до обов’язків Івана Крисака входить забезпечення реалізації державної політики з виконання завдань цивільного захисту, безпеки життєдіяльності населення, запобігання надзвичайним ситуаціям та усунення їх наслідків, збалансований розвиток агропромислового комплексу області, постачання сільськогосподарської продукції, раціональне використання земель, поліпшення соціальної інфраструктури сіл. Виконання державного та регіонального замовлення на сільськогосподарську продукцію та виконання актів законодавства з питань громадянства, пов’язане з перебуванням в область іноземців та осіб без громадянства, сприяння органам внутрішніх справ в додержанні правил паспортної системи – це також завдання першого заступника.

Іван Крисак координуватиме роботу управління містобудування та архітектури, департаменту праці та соціального захисту населення, екології та природних ресурсів, агропромислового розвитку, сектор мобілізаційної роботи апарату ОДА.

Нагадаємо, що Леонід Бицюра і Маря Чашка призначені раніше відповідними розпорядженями Олега Сиротюка, не мали честі мати окреме представлення.