Головна Новини Свободівці призначили “Правий сектор” проектом СБУ?

Свободівці призначили “Правий сектор” проектом СБУ?

1947520_522803494499355_1357965807_nСьогодні в Тернопілському прес-клубі відбулася прес-конференція колишнього співробітника СБУ, депутат міської ради Богдана Попадина, активіста обласної організації ВО «Батьківщина» Олега Миколенко, керівника клубу бойових мистецтв «Характерник» Валерія Чоботаря, депутата міської ради Андрія Строєвуса, щодо подій які відбувалися в Тернополі в ніч на 19 лютого, коли в місті горіли і були захоплені органи державної влади – обласна державна адміністрація, прокуратура, міліція СБУ.

Так от, зі слів активістів, які є головно свободівцями, або особами пов’язаними із цією політичною силою, нічні погроми і спалення документів є замітанням слідів посадовцями, СБУ, прокуратури, міліції і ОДА.

«Це добре сплановані акції СБУ для замітання усіх слідів, – каже Андрій Строєвус. – Усе було добре організовано. У прокуратурі спалені багато важливих документів. Штурми приміщень СБУ у різних містах розпочалися в один час. Біля СБУ спалили кілька паперів, а решту просто вивезли. У нас є інформація, що по багатьох містах готувалися збройні провокації тощо».

Однак, якщо проаналізувати соціальні мережі, то саме Правий сектор закликав своїх активістів до таких дій, та саме захоплення правохоронних органів в областях стало переломним моментом революційних подій, а спалення куп документів є швидше недостатністю досвіду революціонерів.

Хлопці із Правого сектора лізли під гранати, які кидали з вікон міліції в тому числі і в Тернополі, а сьогодні свободівці їх фактично призначають «проектом який працює на СБУ».