Головна Новини Студентам ТНЕУ розказали про “кібер-тітушок”

Студентам ТНЕУ розказали про “кібер-тітушок”

10568932_754859491234084_7794829070777110384_n (1)Сьогодні в Тернопільському національному економічному університеті відбулася презентація інтерактивного квесту для студентів та нової соціальної мережі «НАТО-квест». Презентували цей продукт у Тернополі радник міністра освіти С.Квіта Сергій Пархоменко та президент Україно-Словацького центру партнерства Михайло Колібачук.

«Всі ми знаємо про закріплений курс держави, та нашого Президента Петра Порошенка. Це курс на інтеграцію в Північноатлантичний альянс. Протягом тижня, розглянеться питання на рахунок позаблокового статусу України», – зауважив Сергій Пархоменко.

Він також зазначив, що українцям потрібно позбутись ілюзій, що в України є третій шлях та що спокій на Україна настане раптово.

«Україна втягується у тривалу «кібер війну» з Росією в якій задіюються «кібер-тітушки» і солдати, а НАТО має механізм протистояння інформаційній війні, і він поки що є ефективним. А така віна проти Укарїни буде довгою. Тож нам потрібні механізми протидії» – зауважив С.Пархоменко.

Михайло Колібабчук «Для того щоб взяти участь у проекті, потрібно зайти на сайт та зареєструватись. Після цього щоденно берете участь у змаганні та заробляєте бали.  Кожен з вас, зможе відкрити у собі нові якості, матиме змогу спробувати керувати командою. Для цього потрібно стати «Генералом квесту». Переможцем стане той, хто набере найбільшу кількість балів. Він і отримає змогу відвідати штаб-квартиру «НАТО» в Брюселі»,- розповів   президент Українсько-Словацького центру Партнерства Михайло Колібабчук.

Студенти задавали питання щодо технічнї сторони квесту та ідеологічної.