Головна Новини Страшне ДТП в Мишковичах

Страшне ДТП в Мишковичах

Понівечений автомобіль та травмований пасажир – такі наслідки невдалого випередження на нічній дорозі в Мишковичах 20 жовтня. Водій Citroen Berlingo намагався випередити ВАЗ 21015. Останній ж, зі слів представників “Дорожнього контролю” підрізав “пиріжка” – повідомляє 20 хвилин

Після підрізання водій застосував екстренне гальмування, але зупинитись не зміг. Натомість його двічі перевернуло на дорозі та кинуло на відбійник. Зупинився Citroen лише на смузі зустрічного руху.
– Ми одразу виїхали на місце, – розповідає активіст “Дорожнього контролю” Віталій Крутиголова. – Автомобіль виглядав жахливо. Щастя, що ніхто не загинув. Швидка була, але нікого не забрала. Лише потім з’ясувалось, що пасажир сильно травмував спину. Водій “Лади”, який не дав зробити випередження і підрізав Citroen, що до речі, є порушенням правил, ще й втік з місця аварії.
Найгірше те, як вважає пан Крутиголова, що автоінспектори не поспішали його шукати.
– Оскільки аварії між автомобілями як такої не було, то правоохоронцям легше в причинах ДТП вказати чи то погодні умови чи необережність водія, – каже чоловік. – Але якщо був автомобіль, а він був 100%, який спричинив ту всю ситуацію, то його треба шукати. Можна було ж оголосити перехват, бо часткові дані про авто були. Ми будемо наполягати щоб все відбулось згідно з законом. Крім того й своїми силами спробуємо встановити порушника. Вже дізнались, що після цього випадку він заїжджав на заправку. Там в працівників взагалі склалось враження, що чолов’яга був напідпитку.