Головна Новини Стойко знову “атакує” заявами СБУ

Стойко знову “атакує” заявами СБУ

СтойкоНародний депутат України обраний на 167 виборчому окрузі на Тернопільщині (Чортківський округ), Іван Стойко направив депутатські звернення до Служби безпеки України та Генеральної прокурори України щодо перевірки законності дій та порушення кримінального провадження стосовно начальника Генерального штабу – головнокомандувача Збройними Силами України адмірала Ю.І. Ільїна про незаконне використання Збройних Сил України 20 лютого 2014 року під час мирних акцій протесту.
Заступнику Голови Служби
безпеки України
ПОРОДЬКУ В.М.

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Володимире Михайловичу!
Звертаюся до Вас взяти цей інцидент під свій особистий контроль та вжити необхідних заходів для встановлення законності дій та порушення кримінального провадження стосовно начальника Генерального штабу – головнокомандувача Збройними Силами України адмірала Ю.І. Ільїна про незаконне використання Збройних Сил України 20 лютого 2014 року під час мирних акцій протесту.

До звернення додаю копію вхідної шифр телеграми № 141, яка поступила в 8 Управління о 07.00 20.02.14 року під грифом «таємно» – на 4 аркушах.

Прошу Вас, шановний Володимире Михайловичу, повідомити мене про вжиті Вами заходи.

народний депутат України
голова підкомітету з питань
інформаційної безпеки
Комітету Верховної Ради України
з питань національної безпеки і оборони Іван Стойко

Активісти Майдану мають великий сумнів, що високопосадовці від СБУ, які стали самі співучасниками державного злочину, будуть розслідувати дії таких самих (тільки вже в генеральських) погонах Збройних Сил України.