Головна Новини Сьогодні в Тернополі шукають “нову еліту” для Президента

Сьогодні в Тернополі шукають “нову еліту” для Президента

Янукович

ЯнуковичУ Тернопільському регіональному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося оцінювання учасників конкурсного відбору до Президентського кадрового резерву “Нова еліта нації”.

Учасників оцінювання від обласної державної адміністрації привітав заступник голови-керівник апарату ОДА Юрій Желіховський. Він розповів, що це вперше за всю історію незалежної України Президент з найбільш обдарованих громадян формує резерв фахових державних службовців для роботи у сферах державного управління.

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації розповів, що за підсумками минулорічного оцінювання до Президентського кадрового резерву потрапило двоє представників Тернопільської області.

– Переглядаючи склад цьогорічних учасників оцінювання, – зауважив Юрій Желіховський, – я з великим задоволенням відзначаю, що рівень їхньої фахової підготовки кращий, ніж минулоріч. Будемо сподіватися, що більше наших земляків потрапить до Президентського кадрового резерву.

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації підтримав пропозицію відзначити грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації всіх учасників конкурсного відбору до Президентського кадрового резерву “Нова еліта нації”.

Як розповів директор центру Володимир Слюзар, оцінювання розпочалося на виконання Указу Президента України від 05.04.2012 року «Про Президентський кадровий резерв “Нова еліта нації”.

Цьогорічне оцінювання передбачає тестування на предмет володіння загальними та спеціальними знаннями, анкетування з вивчення морально-психологічних та ділових якостей конкурсантів, тестування з іноземної мови, а також інтерв’ю з конкурсантом на вибрану ним тему.