Головна Новини Слідчий якого СБУ впіймало за руку зможе вийти під заставу

Слідчий якого СБУ впіймало за руку зможе вийти під заставу

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління СБУ в Тернопільській області та Управління внутрішньої безпеки в Тернопільській області Департаменту внутрішньої Національної поліції України в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області за посередництва старшого оперуповноваженого вищевказаного відділення поліції.

Грошові кошти у розмірі 1600 дол США від громадянина України призначалися за закриття кримінального провадження. Неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі під час проведення оглядів місця події.

Правоохоронця затримано у порядку ст. 208 КПК України і йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави в розмірі 110 тис грн.