Головна Новини Скандал в медакадемії – студентів переводять на новостворений факультет

Скандал в медакадемії – студентів переводять на новостворений факультет

ковальчук

ковальчукСпочатку ТНЕУ, потім – ТДМУ… Студенти якого університету стануть наступними жертвами вседозволеності верхівок ВНЗ?

Не встигли ми забути історію про незаконне введення плати за перездачі ректорських робіт в ТНЕУ, як нашу пам’ять освіжив ректор медуніверситету, примушуючи студентів переводитись на новостворений факультет – повідомили нашому сайту в “Студентському захисті”

Від першої особи: «Я, ввійшов в число студентів, яким ректор ТДМУ особисто, поставив умову переводитись на факультет з малим числом студентів. Суть умови, яка слідує з його слів: Або ви переводитесь на факультет «Лабораторного діагностування», або я, не хочу бачити вас в числі студентів факультету стоматології.
І так, я студент-другокурсник, повинен шукути щастя деінде, бо в рідному мені місті і університеті ректор забороняє здобувати освіту на обраному мною напрямку…»
Чи має він на це право? Чи хочемо ми, свідомі громадяни, щоб в державі виховувалась молодь без вільного права вибору професії? Хто зможе зупитинити ряд вседозволеності української «еліти», які займають свої посади в рядах професорів, рекотрів українських університетів?