Головна Новини Школярі намалювали банк

Школярі намалювали банк

Щоб діти більше знали, для чого створено Національний банк України, а також із метою виявлення творчих здібностей дітей, з 1 березня по 7 травня ц.р. НБУ проводить Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього». До участі в конкурсі запрошено дітей віком від 5 до 14 років.

Перший тур конкурсу проходив у територіальних управліннях Національного банку України з 1 березня по 12 квітня 2012 р, повідомили «Номер один» у прес-службі УНБУ Тернопільській області.

За цей період до управління Нацбанку України в Тернопільській області надійшло 27 малюнків.

Тож начальнику адміністративного відділу УНБУ Руслану Чвалюку та членам комісії: директору комунальної установи спеціалізованого мистецького навчального закладу Тернопільської художньої школи Є Чопику, головному економісту відділу економічної роботи та грошово-кредитних відносин О. Рогальській, головному спеціалістові  господарського сектору адміністративного відділу Ю. Кантелюк було не просто визначити переможців. Роботи оцінювались за такими критеріями: відповідність темі конкурсу (як дитина уявляє собі Національний банк, його роботу, яким вона хоче бачити Національний банк у майбутньому, якою уявляє майбутню грошову одиницю України тощо); художній рівень, композиційна досконалість; індивідуальність виконання; оригінальність; якість виконання, охайність.

Відтак переможцями першого туру конкурсу визнано:

– Анну Валову, 13 років, ученицю Тернопільської ЗОШ I-III ступенів № 22;

– Віталій Заблоцький, 14 років, учень Тернопільської ЗОШ I-III ступенів № 11;

– Назарій Іваськевич, 7 років, ЗОШ I ступеня дитсадок села Забойки Тернопільського р-ну.

Переможців першого туру було нагороджено дипломами та подарунками.

Їхні роботи направлено у НБУ для  участі у другому турі конкурсу, що відбудеться 12 квітня по 7 травня ц.р.

Оголошення та нагородження переможців другого туру пройдуть 18 травня у центральній будівлі Національного банку України.