Головна Новини Серед дітей ДАІ проводить профілактику

Серед дітей ДАІ проводить профілактику

З 14 по 24 травня цього року у всіх навчальних закладах області працівники Державтоінспекції та освіти проводить декаду безпеки дорожнього руху. 

Мета заходів – проведення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в період літніх шкільних канікул, недопущення скоєння дорожньо-транспортних пригод з участю неповнолітніх, здійснення контролю за перевезенням дітей до місць оздоровлення та відпочину.

До проведення невідкладних заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучені працівники закладів освіти, районних відділень ДАІ, апарату управління ДАІ, керівники підрозділів ДПС.

При проведенні Єдиних уроків, бесід з безпеки дорожнього руху працівники ДАІ розповідають дітям про правил безпечної поведінки на вулицях та автошляхах, в транспорті. Для учнів професійно-технічних навчальних закладів особлива увага акцентується на дотриманні вимог Правил дорожнього руху під час керування мопедами та мотоциклами. До проведення таких бесід з попередження аварійності серед старшокласників та учнів ПТНЗ залучаються працівників навчальних організацій з підготовки водіїв.