Головна Новини СБУ розшукує маститих шахраїв з Тернопілщини

СБУ розшукує маститих шахраїв з Тернопілщини

12Слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Тернопільській області розшукується громадянин України, мешканець м. Тернополя, Біскупський Богдан Васильович, 4 травня 1965 народження.

Він підозрюється у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем, легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки, тобто у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.1 ст.209 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України.

У разі, якщо кому-небудь відоме місцезнаходження Біскупського Б.В., просимо терміново повідомити черговому по Управлінню СБ України в Тернопільській області за телефоном: (0352) 52-45-42 (цілодобово), або до органів внутрішніх справ за телефоном 102.

Слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Тернопільській області розшукується громадянка України, мешканка с.Білокриниця Кременецького району Тернопільської області, Фещук Лідія Миколаївна, 12 серпня 1956 народження.

Вона підозрюється у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки, тобто у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 і ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

У разі, якщо кому-небудь відоме місцезнаходження Фещук Л.М., просимо терміново повідомити черговому по Управлінню СБ України в Тернопільській області за телефоном: (0352) 52-45-42 (цілодобово), або до органів внутрішніх справ за телефоном: 102 .