Головна Новини СБУ, прокурори і міляція бояться людей які співають гімн

СБУ, прокурори і міляція бояться людей які співають гімн

загруженоЯк ми вчора повідомляли сьогодні Тернопільський окружний апеляційний суд за заявою Тернопільської ОДА. Виявляється чиновники і правохоронці БОЯТЬСЯ простих людей які мирно стоять і співають гімн України. Тому вони ховаються за “судовими” забаоронами.

«Однією з адрес є вулиці Валова, 11. Тому ми прийшли для того, щоби зачитати дану ухвалу і привести її у виконання. Але ще хочу додати, що дана ухвала виконувалася сьогодні протягом дня, зокрема вона була доведена до відома і представникам ВО “Батьківщина”, і представникам ВО “Свобода”. Дивлячись про чинність даної ухвали, то боржниками вона не виконується. Особам, яким ця ухвала була доведена, вона не виконується, а навпаки проводиться пікет, – розповів TV-4 начальник другого відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції Роман Литвин».

За його словами дана ухвала відноситься до адрес: Валова,11, Шевченка – міська прокуратура, обласна прокуратура – Листопадова, Грушевського – обласна державна адміністрація і Степана Бандери – служба безпеки України.

“Державна виконавча служба виконує якраз дану постанову. На даний час ми хочемо ще раз повторно зачитати суть цієї ухвали, довести ще раз її до відома особам, до яких вона відноситься. У разі виконання ми будемо складати акти державного виконавця, які в подальшому будуть скеровані у правоохоронні органи за невиконання судового рішення”, – каже Роман Литвин.