Головна Новини Прокурори радились як охороняти працю

Прокурори радились як охороняти працю

прокуратураУ прокуратурі Тернопільської області відбулося розширене засідання колегії під керівництвом в.о. прокурора області Миколи Люшненка, на якому йшлося про стан додержання законодавства у сфері охорони праці та правозахисної діяльності органів прокуратури з цих питань. Участь у заході взяли представники облдержадміністрації та державних органів контролю.

Учасники колегії зазначили, що органами прокуратури області, органами влади та державного контролю вжито низку заходів задля зміцнення законності у сфері охорони праці та підвищення ефективність правозахисної діяльності за додержанням законодавства з цих питань.
Разом з тим, як засвідчили прокурорські перевірки, стан забезпечення реалізації громадян на належні, безпечні і здорові умови праці, ще не в повній мірі відповідає вимогам законодавства.
Учасники розширеного засідання колегії вирішили, що стан додержання законодавства у сфері охорони праці, правозахисної та представницької діяльності органів прокуратури з цих питань визнати таким, що неповною мірою відповідає встановленим вимогам.
За результатами обговорення вказаних питань прийнято рішення про проведення низки заходів на зміцнення законності у цій сфері.