Головна Новини Президент України Віктор Янукович закликає до боротьби з бідністю

Президент України Віктор Янукович закликає до боротьби з бідністю

Сьогодні всесвітній день боротьби з бідністю.

З цього приводу Президент України Віктор Федорович звернувся до громадян і наголосив – “Нами започатковано низку національних інноваційно-інвестиційних проектів, реалізація яких сприятиме поліпшенню добробуту українських громадян. Нині поетапно зростають розміри прожиткового мінімуму, заробітної плати, пенсії та соціальних виплат. Підготовлено законодавчі пропозиції з підвищення допомоги матерям при народженні дитини та дітям із малозабезпечених сімей.”
Підкресливши, “Як Глава держави я постійно здійснюватиму контроль за неухильним виконанням намічених завдань щодо активізації боротьби з бідністю, станом дотримання державних соціальних гарантій та норм Конституції України.”

Також глава держави закликав до боротьби з бідністю: “Скорочення масштабів бідності та її викоренення залежить від рішучих дій кожного громадянина, небайдужого до долі тих, хто потерпає від злиднів. Тож, звертаючись до представників влади, соціально відповідального бізнесу і депутатів усіх рівнів, закликаю докласти максимум зусиль, щоб подолати це соціальне зло.” – сказав Віктор Янукович.