Головна Новини Представили нового голову УСБУ в Тернопільській області (фото)

Представили нового голову УСБУ в Тернопільській області (фото)

red1Колективу управління Служби Безпеки України представили нового керівника – Володимира Маркевича. Президент України Віктор Янукович 30 жовтня своїм Указом призначив Володимира Маркевича начальником Управління Служби безпеки України в Тернопільській області. Участь у представленні взяв голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян, голова обласної ради, керівники правоохоронних органів та представники міської влади.

Керівник області привітав Володимира Маркевича із призначенням на посаду начальника управління СБУ в Тернопільській області та висловив надію на продовження тісної співпраці влади та правоохоронців, яка була до цього часу. Валентин Хоптян окрему подяку склав колишньому керівнику СБУ в Тернопільській області Юрію Гаврилюку за тісну співпрацю на благо області, країни та безпеки громадян.

Із призначенням на посаду Володимира Маркевича привітав голова обласної ради, прокурор області,  начальник управління МВСУ в Тернопільській області, а також представники міської влади. Голова ОДА Валентин Хоптян подарував новопризначеному керівнику СБУ в Тернопільській області ікону Божої Матері.

red2 red4