Головна Новини Потрібні оцінювачі майна

Потрібні оцінювачі майна

Бюджет

БюджетКонкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки державного майна відбудеться у регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області  13 червня 2013 року о 15 годині.  

Для подальшого розрахунку орендної плати оцінювачам потрібно буде визначити ринкову вартість трьох об’єктів.

Два із них знаходяться у Тернополі. Перший – на вул. Текстильній, 6. Це частина нежитлового приміщення третього поверху адмінбудинку загальною площею 68,95 кв.м, що перебуває на балансі Державної податкової служби у Тернопільській області.

Другий, на вул. Шпитальній, 7 – це частина приміщення на 4 поверсі навчального  інформаційного центру загальною площею 16,68 кв.м. Балансоутримувач – госпрозрахункова група Тернопільської обласної державної адміністрації.

Третій об’єкт – частина підвалу у побутовому корпусі, загальною площею 29,7 кв.м, що перебуває на балансі Почаївського вищого професійного училища. Знаходиться він на вул. Кременецькій,31 у  Почаєві.

Конкурсна пропозиція претендентів має містити  пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 6 червня 2013 року  включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 21 (766) за 29 травня 2013 року.