Головна Новини Погоду на вихідних “підмочить”

Погоду на вихідних “підмочить”

дощ
Дощ у Тернополі
дощ
Дощ у Тернополі

Чотириденний довгоочікуваний відпочинок українцям зіпсують дощі та сильний вітер, проте в день фіналу Євро-2012 обіцяють повернення спеки.

“В найближчі дні очікуємо помірно теплу погоду, похолодає лише на кілька градусів – +19-24, а вночі від 9 до 15 тепла. 28 червня, тобто в День Конституції, по всій території країни пройдуть дощі. Опади можуть протриматися ще й на наступний день в центральних і південних областях”, – повідомив керівник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, пише “Сегодня”.

У столиці погода може зіпсуватися також 28 червня: обіцяють грози, а температура вдень буде всього 17-22 градуси тепла, вночі – до +14. З наступного дня вже почне трохи теплішати – до +25, а 1 липня повернеться 30-градусна спека. Протягом всіх вихідних сонце буде часто ховатися за хмарами. На сході країни дощі обіцяють лише на 28 і 30 червня. В інші дні буде тепло і сонячно – вдень до 27 тепла, а вночі до +17.

Схожа ситуація і в західних областях, тільки температура буде вищою –  до 31 градуса. Відпочинок на півдні зіпсують зливи. Не зважаючи на спекотну погоду до +27, опади прогнозують майже на всі вихідні, місцями грози і сильні пориви вітру. Розпогодиться тільки в останній день місяця – +30 градусів.