Головна Новини Подробиці скандального затримання зятя народного депутата від БЮТ Апостола

Подробиці скандального затримання зятя народного депутата від БЮТ Апостола

антикорупційний комітет

антикорупційний комітет1 березня 2013 року працiвниками вiддiлу оперативних розробок УДСБЕЗ УМВС України в Тернопiльськiй областi спільно із працiвниками вiддiлу внутрiшньої безпеки при ДПС у Тернопiльськiй областi в ходi проведення оперативно-розшукових заходiв виявлено та задокументовано факт хабарництва з боку завiдуючого сектором оперативного супроводження адмiнiстрування ПДВ Чорткiвського мiжрайонного вiддiлу податковоi мiлiцii УПМ ДПС України в Тернопiльськiй областi – повідомили Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області УВБ ДПС України.

Встановлено, що  він вимагав та одержав вiд приватного пiдприємця Михневича М. П. (жителя смт. Микулинцi) хабар у розмiрi 4000 грн. за не притягнення останнього до вiдповiдальностi щодо порушення податкового законодавства, яке було виявлено пiд час перевiрки дiяльностi комп’ютерного клубу.

Підрозділом здійснюється оперативний супровід матеріалів вказаного кримінального провадження.

Нагадуємо, що продовжує свою роботу антикорупційний проект державної податкової служби «Пульс податкової».Номер «Пульсу податкової»: (044) 284-00-07. Лінія працює  цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, а у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.