Головна Новини Підволочиський “митар” сяде на 5 років?

Підволочиський “митар” сяде на 5 років?

хабарПідволочиським районним судом із постановленням обвинувального вироку розглянуто кримінальне провадження стосовно заступника начальника – начальника одного з районних відділів ГУ Міндоходів у Тернопільській області, який обвинувачувався в отриманні неправомірної вигоди, за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України

Використовуючи своє службове становище, заступник начальника – начальник одного з районних відділів ГУ Міндоходів у Тернопільській області у вересні цього року вимагав та отримав 3000 гривень неправомірної вигоди від власниці кафе у районному центрі.

Гроші були передані правоохоронцю власницею закладу громадського харчування, з метою уникнення адміністративної відповідальності за відсутність книги обліку доходів та витрат.
Державного службовця визнано винним у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4. ст.368 КК України та призначено покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі із призначенням іспитового строку на 1 рік, 6 місяців, з позбавленням права обіймати керівні посади у правоохоронних органах строком на 1 рік, 6 місяців, а також позбавлено присвоєного йому 10 рангу державного службовця.