Головна Новини Петро Порошенко дотримує даних обіцянок

Петро Порошенко дотримує даних обіцянок

1390159098-5086Повідомлення про те, що кандидат у президенти України Петро Порошенко начебто забув про свою обіцянку відремонтувати вул. Грушевського – не відповідає дійсності. Про це заявила керівник інформаційного департаменту штабу Петра Порошенка – Ірини Фріз.

«Будівельні відновлювальні роботи ведуть люди, які стояли на Майдані від самого початку. Представниками Петра Порошенка було досягнуто домовленості із сотниками, які тримають варту на барикадах по вул. Грушевського щодо початку робіт, що мали розпочатись відразу по завершенню 40-денного трауру за загиблими. Саме тому роботи розпочалися лише на наступний день, а не раніше чи пізніше, без зайвого галасу й пафосу вже замостили тротури та інші вільні ділянки. З огляду на те, що є приниципова позиція сотників щодо неможливості рухати барикади до 25 травня, роботи з відновлення вулиці Грушевського ведуться лише в тих місцях, де вони не встановлені. Маю зазначити, що всі роботи будуть проведені в повному обсязі, як і було заявлено Петром Порошенком», – йдеться у заяві.

“Петро Порошенко належить до людей слово, – зазначає кервіник штабу Петра Порошенка на Тернопільщині Степан Барна. – Саме тому я підтримую його. Переконаний, якби всі українські політики були такими ж чесними та порядними щодо виконання даних обіцянок, то рівень поваги й довіри до них з боку людей був би набагато вищим”.