Головна Новини Пака замінять на “когось із місцевих”?

Пака замінять на “когось із місцевих”?

Сак

СакКерівник обласної міліції на прес-конференції , торкнувся теми яка стосувалася і кадрових питань. Розуміючи, що журналісти обов’язково запитають про його наміри щодо кадрових ротацій, Віктор Сак розповів про підхід до вирішення такого важливого питання.

– Колектив тернопільської міліції працездатний, «здоровий», тільки необхідно ставити певні завдання, запитувати про їх виконання, контролювати, зрештою, як і всюди. Вас, мабуть, цікавить, чи будуть зміни? Будуть, але не кардинальні. Я придивляюся до людей і вже певні висновки зробив. Є окремі керівники, які не справляються із завданнями на своїх посадах, але, гадаю, здатні виконувати іншу роботу. Тому деякі ротації, перестановки будуть. А, загалом, міліція Тернопілля здатна виконувати ті завдання, які ставить перед нею не лише керівництво держави, а й люди.

Продовжуючи кадрову тему, журналістів цікавило, чи є кандидатура на посаду начальника обласного ДАІ.
– Ми шукаємо не просто людину, яка б зайняла цю посаду, нам потрібен фахівець у цій справі, – відповів Віктор Сак. – До певної міри вже є визначеність у цьому питанні, гадаю через тиждень-другий обласне управління ДАІ матиме керівника. Це буде спеціаліст, який знатиме не лише тонкощі професії, а й добре орієнтуватиметься в області.

Нагадаємо, що Віктор Йосафатович перебуває у Вінницькому СІЗО, і вважається, що саме він був за кермом позашляховика і винуватцем ДТП 31 грудня 2011 року, в якому звинувачували голову ТОДА Хоптяна.